CO JE U NÁS NOVÉHO

 


AKTUÁLNĚ: 

O víkendu 27.10. - 29.10.2023 jsme se zúčastnili mezinárodní výstavy Danube Cacib v Bratislavě, kde Arminka získala 2x známku V - výborná (exc. - excelent) v třídě otevřené.

--------

Arminka si složila 28.9.2023 už třetí zkoušku z výkonu, a zároveň tím vstoupila do světa mezinárodního zkušebního řádu. 


Přišla jedné krásné mrazivé neděle vyhlížená klubová výstava, na kterou jsme se s Arminkou neskutečně těšily a zároveň jsme z ní měly předem velký respekt. Zkušenosti žádné, představivost však obrovská. Co vše se může pokazit, jak moc zle nebo naopak dobře by výstava mohla dopadnout. Obava, zda panička nezaspí (budíček ve 3 ráno je týrání lidí)....

Sobotní mrazivé ráno s sebou přineslo tradiční brněnskou národní výstavu psů. Nevím, jak ostatní, ale my se na ni těšili moc! Snad protože to byla naše první výstava vůbec, tedy něco úplně nového a oproti cvičákovému řádění naprosto odlišného.

V první záříjové týdnu jsme se vydali s Arminkou a jejím nevlastním starším bráchou Luckym na naši první společnou dovolenou k moři do slunné Itálie. Pro nás pro všechny to byl obrovský zážitek, já sama nebyla u moře víc, než 20 let.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky